Forutsigelse av Bitcoin kontantpriser: BCH / USD faller til 244 USD støtte; Innspilling 9,36% Nedstrender

Bitcoin Era faller fritt under de glidende gjennomsnittene når de bredt baserte salgsaktivitetene treffer markedet.

Til tross for at vi har opprettholdt en haussebevegelse de siste ukene, ser det ut som at BCH / USD ser ut til å bremse og bosette seg rundt støttenivået på $ 290. Imidlertid brøt markedsprisen i dag og berørte det laveste daglige nivået på 244,27 dollar. Mer, den nåværende ytelsen til mynten er under de normale forventningene til handelsmenn, og mynten kan snart komme seg etter denne nedgangen.

Kan det være en frisk bjørn bølge i BCH?

Hvis BCH-prisen ikke klarer å bryte trendlinjen for kanalens øvre grense, er det risiko for en frisk bearish bølge. Hvis mynten faller under 9-dagers glidende gjennomsnitt, kan initial støtte være på et nivå på $ 275 der markedsprisen kan starte sin nedgang igjen.

Hva er neste retning for Bitcoin Cash?

Som den tekniske indikatoren avslører RSI (14) den plutselige nedgangen fra det overkjøpte området, kan ytterligere bearish krysning under 60-nivå føre til kritiske støtter på $ 280, $ 260 og $ 240. Likevel kan en høy sving føre oksene til et nøkkelmotstandsnivå på $ 340. Hvis dette er mulig, kan mynten utløse en bullish opptur som kan ta markedsprisen til $ 360, $ 380 og $ 400 motstandsnivå.

Mot Bitcoin avslører det daglige diagrammet at selgerne har begynt å vise et visst engasjement for BCH-handel på grunn av den nylige økningen av BTC. Etter de siste negative tegnene kan trenden imidlertid fortsette å gå ned hvis bjørnene fortsetter å legge mer press på markedet.

Når signallinjen RSI (14) beveger seg under 55-nivå, hvis kjøperne ikke klarte å holde støtten på 0,0257 BTC, kan markedsprisen sannsynligvis fokusere på nedtrenden, og presse den under 9-dagers og 21-dagers glidende gjennomsnitt kan bringe den til nærmeste støtter på 0,0240 BTC og 0,0230 BTC, men et tilbakespring kan ta prisen over kanalens øvre grense for å treffe motstanden ved 0,0290 BTC og 0,0300 BTC.