En $ 8 billion billion manager noterer sig Bitcoin

Det ser ud til, at alle større virksomheder er interesserede i bitcoin på dette tidspunkt. PayPal sluttede sig til CashApp i at omfavne kryptotransaktioner tilbage i 2020, og Mastercard meddelte for nylig, at de ville tillade digitale aktivtransaktioner ved hjælp af deres platform.

Selv Tesla gik ind på handlingen ved at investere $ 1,5 mia. I bitcoin, og dette skridt blev forudsagt at udløse endnu flere investeringer i Bitcoin Bank fra andre virksomheder og enkeltpersoner.

Nu har Chief Investment Manager for BlackRock, Rick Rieder, bekræftet, at firmaet, som er den største kapitalforvalter i verden, nu dabber i bitcoin-investeringer.

BlackRock ser på Bitcoin

I henhold til Rieders fortælling blev denne satsning på bitcoin fremkaldt af markedet, der var klar til introduktion af nye spillere.

”Vi er begyndt at dumme lidt i det. Min mening er, at teknologien har udviklet sig, og regler har udviklet sig til det punkt, hvor et antal mennesker føler, at det skal være en del af porteføljen, ”sagde han.

Det er værd at bemærke, at flere lande har indført regler om kryptobeskatning, forebyggelse af kriminalitet og regulering af branchen. Naturligvis er dette gået langt med at tilskynde til nye kryptoinvesteringer.

Rieder bemærkede også, at investering i kryptoaktiver er meget fornuftig på dette tidspunkt, fordi mange traditionelle aktiver ikke længere er så attraktive for investorer. Mens han ikke oplyste, hvilket specifikt krypto-aktiv der skulle investeres i, har bitcoin især haft et imponerende comeback det sidste år.

Efter at være faldet til omkring $ 3.000, da pandemien først brød ud i 2020, er prisen nu overgået $ 50.000 fra februar 2021. Rieder anbefaler dog at investere baseret på, hvordan ens eksisterende portefølje ser ud.

Denne nyhed har imidlertid været et stykke tid kommet

I deres indgivelse til Securities and Exchange Commission tidligere på året blev det antydet, at bitcoin-derivater ville blive tilføjet til to fonde under BlackRock-ledelsen: BlackRock Global Allcoation Fund, Inc. og BlackRock Funds V.

Fremtrædende medlemmer af BlackRock-ledelsen har også tidligere talt positivt om bitcoin, og Rieder har også rost det digitale aktiv og antydet, at det kunne overhale guld.

”Tror jeg, det er en holdbar mekanisme, som, du ved, at jeg tror, ​​kunne komme i stedet for guld i vid udstrækning? Ja, det gør jeg, fordi det er så meget mere funktionelt end at give en guldstang rundt, ”sagde han tilbage i november 2020.