Care Bears, Roger Ver og Tesla shenanigans: Uge dårlige kryptonyheder

Tjek denne uges Bad Crypto podcast.

Mens Bitcoin forbliver under loftet på $ 12.000, kan du vælge mellem fremtidige prisforudsigelser. De Winklevoss Brothers sige, at mønten vil nå $ 500.000 og måske endda $ 600.000, hvis regeringerne begynder at medtage den i deres valutareserver. Tvillingerne satte ikke en dato for denne forudsigelse, men Ecoinometrics, et dataanalysefirma, mener, at posthalveringsmønstret peger på en pris på $ 41.000 inden årets udgang. Bitcoin Era vil derefter ramme seks tal i midten af ​​april , siger de. Eller du kan tage råd fra Max Keizer. RT-værten ser Warren Buffetts nylige investeringer i Japan som et tegn på, at Sage of Omaha er ved at komme ud af dollars.

Bitcoin, siger han, vil snart se højdepunkter i hele tiden

Buffett selv har kaldt Bitcoin „rottegift i kvadrat“, men han er ikke den eneste person, der er skeptisk over for digitale valutaer. Brugere på Reddit har afdækket en tråd, der viser svaret på Satoshis oprindelige indlæg . Det ser ud til, at ingen kunne lide det … undtagen Hal Finney.

Roger Ver har det på samme måde nu med Bitcoin ABC . Den nye Bitcoin Cash-gaffel ønsker at implementere en „coinbase-regel“, der flytter 8 procent af nye Bitcoin Cash til en udviklingsfond. Spørgsmålet er, hvem der beholder Bitcoin Cash-navnet. Ver vil være sikker på, at det ikke er ABC.

I venligere nyheder vil den indiske udveksling CoinDCX afholde et online kursus for kurser i træning og blockchain-certificering . Virksomheden håber at nå ud til 50 millioner brugere i Indien. Portbase, en udbyder af logistikløsninger, har afsluttet den første fase af sin integration med blockchain-platformen Tradelens. Virksomhederne administrerer operationer og processer for havne i Amsterdam og Rotterdam. Og Spartan Black, en asiatisk kryptokurrencyfond, ser gode ting i vente for Polkadot . Prisen på den nye protokols DOT steg med 200 procent inden otte dage efter lanceringen, og analytikere mener, at den stadig har en vej at gå.

Protokollen skalerer hurtigt, koster mindre end Ethereum og er lavet af Gavin Wood, der var ansvarlig for meget af Ethereums udvikling

Polkadot er ikke den eneste blockchain-protokol, der kan være nyttig i fremtiden. FinID er et brasiliansk projekt udviklet gennem CPqD, et forsknings- og udviklingscenter for telekommunikation. Projektet sigter mod at bruge blockchain til at skabe suveræne, decentrale digitale ID’er.

Tommy Leas, også kendt som DJ PLS & TY, har brugt Foundation, den Ethereum-baserede kunst- og kulturplatform, til at lancere sin vinyl “Very Special” EP . Platformen sælger tokens, som købere kan indløse til en fysisk vare, hvilket hæver prisen i overensstemmelse med efterspørgslen. Leas startede sin limited edition-rekord på $ 50. Tolv salg senere sælger det for $ 68,27.

Hvis den pris lyder som en stjæling, hører du, hvad en Tesla-medarbejder har hørt for nylig. Medarbejderen blev kontaktet af nogen, der tilbød dem Bitcoin til en værdi af 1 million dollars til gengæld for at placere malware på Teslas computere. Hackeren planlagde at kræve 4 millioner dollars for ikke at offentliggøre virksomhedens stjålne data online. Men medarbejderen fortalte FBI og arbejdede sammen med politiet for at fange hackeren. En russisk statsborger, Egor Igorevich Kriuchkov, er tiltalt.

På trods af at de havde så ærlige arbejdere, har Teslas aktiekurs været mindre end stjernernes . Aktien faldt 4,7 procent på en dag efter selskabets beslutning om at sælge aktier for at rejse kapital. Zoom zoomede dog op 41 procent på en dag. Det giver en stigning på 571 procent i år.

Og endelig vil Care Bears slutte sig til Cryptokitties og Atari i den blockchain-baserede spilverden The Sandbox. 80’ernes legetøj frigiver NFT’er, som spillerne kan bruge i Care-a-Lot-miljøet. Hvem ville have forudsagt det?