Bill Miller: Risiko forbundet med BTC forsvinder, når prisen bliver større

Bill Miller – en værdiinvestor – er en af ​​bare mange mennesker, der ser ud til at have ændret deres melodi på bitcoin . Det plejede at være, at bitcoin var et ekstremt bekymrende, potentielt endog farligt aktiv at investere i i betragtning af hvor ustabilt det var. Det plejede at være, at bitcoin var en valuta, der var meget sårbar over for indflydelse udefra, og som let kunne manipuleres.

Bill Miller om Bitcoin – Når det bliver større, går risikoen ned

Miller har dog sagt, at hver gang bitcoin stræber efter en større pris , forsvinder noget af denne risiko. Han siger, at så længe bitcoin fortsætter med at bevæge sig op ad den finansielle stige, bliver det mindre og mindre farligt for hverdagshandlere.

I et nylig interview kommenterede han:

Det får mindre risiko, jo højere det går. Det er det modsatte af, hvad der sker med de fleste aktier. Bitcoins samlede udbud vokser mindre end to procent om året, og det er tydeligt af prisen, at efterspørgslen vokser meget, meget hurtigere end det. Så længe det opnås, vil bitcoin sandsynligvis gå højere og måske betydeligt højere.

I skrivende stund handler bitcoin for anden gang denne måned ud over $ 40.000. Det ser ud til, at de bullish tendenser, aktivet har haft i løbet af det sidste halve år, vil fortsætte, hvilket betyder, at endnu mindre risiko vil være forbundet med den tildelte valuta Millers ord er korrekte.

Som grundlægger og administrerende direktør for Miller Value Partners forklarede han yderligere, at selvom han ikke kan forudsige nøjagtigt, hvor BTC vil være i de kommende uger eller måneder, har han ideer om, hvor det kan gå, og hvor højt det kan komme. Han forklarede:

Jeg synes, at bitcoin … sandsynligvis burde være op 50 til 100 procent herfra i de næste 12 til 18 måneder, og hvis du skulle spørge mig om eller under, ville jeg helt sikkert sige, at det ville være meget mere sandsynligt at være højere end nederste.

Bliv opmærksom på flygtighed

Imidlertid sagde han yderligere, at mens bitcoin har været ret solid for sent, er volatilitet ikke noget fra fortiden, og investorer er nødt til at være forsigtige, da dette stadig i høj grad er en gyldig trussel, der kan nedbringe bitcoin – eller enhver form af krypto – når som helst. Han nævnte:

Jeg tror, ​​at hvis du ikke kan tage det, bør du sandsynligvis ikke eje bitcoin. Aktivet har tendens til at bevæge sig i anspor, som har tendens til at blive fulgt af korrektioner. Jeg tror, ​​der har været tre korrektioner på 80 procent, hvilket er normalt i denne type temmelig tidlig teknologi med et ret stort samlet adresserbart marked.

Miller har ejet bitcoin i årevis og hævdede oprindeligt i et interview med CNBC i 2018, at han var begyndt at købe enheder cirka tre eller fire år tidligere. Siden begyndelsen af ​​september har bitcoin tilføjet omkring 230 procent til sin pris.